Meer nieuws over de Waterweg Cultuurprijs

Nieuwe jurylid nummer 3: Jeroen Everaert

Welkom, Jeroen Everaert! šŸŽ‰ Jeroen Everaert is in de culturele sector van alle markten thuis: ondernemer, kunstenaar en cultureel bemiddelaar. Al vele jaren zet hij zich in voor de Rotterdamse Beeldende Kunst. Zo was hij onder andere directeur van Showroom MAMA (1999-2005). Tegenwoordig is hij voornamelijk werkzaam als oprichter en artistiek directeur van Mothership: een organisatie die opereertMeer lezen over “Nieuwe jurylid nummer 3: Jeroen Everaert”

Jurylid nummer 2: Eeva Liukku!

Welkom, Eeva Liukku! šŸŽ‰ Eeva Liukku (Rotterdam, 1983) is initiatiefnemer, mede oprichter en hoofdredacteur van Vers Beton, het ‘online tijdschrift voor de harddenkende Rotterdammer’ met journalistiek en opinie voor een eigenzinnig en eerlijk Rotterdam. Ze werkte ook als programmamaker op gebied van publiek gesprek en debat in de culturele sector, en was programmamanager bij deMeer lezen over “Jurylid nummer 2: Eeva Liukku!”

De juryvoorzitter van de Waterweg Cultuurprijs 2021: Alice Vlaanderen

Welkom, Alice Vlaanderen! šŸŽ‰ Met trots presenteren wij Alice Vlaanderen als juryvoorzitter van de Waterweg Cultuurprijs. Alice is momenteel hard aan het werk als projectdirecteur Gaststad Rotterdam, voor het Eurovisie Songfestival 2021. Later dit jaar zal zij zich inzetten voor de Waterweg Cultuurprijs, samen met de andere juryleden. De voltallige jury zal in de komendeMeer lezen over “De juryvoorzitter van de Waterweg Cultuurprijs 2021: Alice Vlaanderen”

Nieuw bestuurslid: Edwin Spek

Ons zesde en laatste bestuurslid is gevonden! Welkom Edwin Spek! Edwin Spek (Schiedam) bemoeit zich graag met kunst en cultuur. Als eigenaar van galerie 300procent heeft hij in het verleden vele kunstprojecten geĆÆnitieerd, in samenwerking met Schiedamse, nationale en internationale kunstenaars. Tegenwoordig werkt hij als galeriedirecteur met jonge kunstenaars en verbindt hij deze aan gerenommeerdeMeer lezen over “Nieuw bestuurslid: Edwin Spek”

De Waterweg Cultuurprijs op radio Schie FM!

Vorige week was de Waterweg Cultuurprijs te gast bij radio Schie FM. Wij vertelden hier over de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de prijs in 2021! Ben je benieuwd? Luister hier het fragment terug:

Wie wint de Waterweg Cultuurprijs 2019? Kom naar de prijsuitreiking!

Op 4 oktober a.s. zal de winnaar van de Waterweg Cultuurprijs 2019 bekend worden gemaakt in het Museum Vlaardingen. De jury koos in april uit twaalf voorstellen, de drie beste. De genomineerden hebben 3.000 euro ontvangen en de mogelijkheid tot een coaching traject om hun idee verder te ontwikkelen tot een uitvoerbaar projectplan. Zij komenMeer lezen over “Wie wint de Waterweg Cultuurprijs 2019? Kom naar de prijsuitreiking!”

We gaan weer van start!

We gaan weer van start! Pak je agenda erbij, want de Waterweg Cultuurprijs 2019 staat in de startblokken! Op 30 oktober organiseren we een speciale workshop voor cultuurmakers met prille ideeĆ«n: De IdeeĆ«nfabriek. De workshop vindt plaats in KADE40, Westhavenkade 40 in Vlaardingen, begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Inloop vanaf 19:00. DeMeer lezen over “We gaan weer van start!”

Nieuwe privacyverklaring

Beste lezer, Het is u waarschijnlijk niet ontgaan dat per 25 mei 2018 de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing is. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie. Kort samengevat komt het erop neer dat organisaties alleen persoonsgegevens mogen opslaan met toestemming van de persoon, dat deze gegevens alleenMeer lezen over “Nieuwe privacyverklaring”