Portretten van ‘Zeelieden aan het Scheur’ is van start!

Zeelieden aan het Scheur

Ter ere van 150 jaar Waterweg start vandaag de tentoonstelling ‘Zeelieden aan het Scheur’ van portretfotograaf stimuleringsprijswinnaar Leander Varekamp.

Het project omvat een tentoonstelling van portretten en verhalen van zeelieden die varen of gevaren hebben op het Scheur en de Nieuwe Waterweg. Deze portretten worden langs het Scheur op grote expo-torens geëxposeerd van 3 september tot en met 31 oktober. 

Locaties die meedoen aan het project zijn: gemeente Rotterdam (gebied Rozenbrug en gebied Pernis) en het EIC-mainport, gemeente Schiedam, gemeente Vlaardingen en gemeente Maassluis. In totaal gaat het om 16 torens met 45 portretten. Ook op de Veerdienst Rozenburg-Maassluis zijn in deze periode portretten te bezichtigen.

📆 3 september t/m 31 oktober

📷 ⚡️ Kijk voor en voorproefje van de prachtige portretten en meer informatie op www.zeeliedenaanhetscheur.nl

📸 Pia van Oord

%d bloggers liken dit: