Dompel jezelf onder in creativiteit met Pauline Wiersema!

Creativiteit is overal om ons heen, en soms moeten we gewoon even uit onze comfortzone stappen om het te vinden! Gelukkig is daar Pauline Wiersema, de mastermind achter de ‘huh-methode’: een unieke, humoristische benadering van kunst en design, waarin verwarring centraal staat. Haar werk is een uitnodiging om onze verbeelding radicaler in te zetten en onze gedachten te verruimen.

Binnenkort gaat Pauline een nieuwe uitdaging aan, in de regio Schiedam, Vlaardingen en Maassluis! Met haar ‘Kunstbiecht’ komt ze de regio inspireren en aanmoedigen om de gekste ideeën te bedenken en te realiseren. Bij de Kunstbiecht kun je jouw creatieve ‘zonden’ of verschrikkelijk slechte ideeën opbiechten in een artistiek en kleurrijk biechthokje, waar van alles te ontdekken is. Voordat je binnengaat word je verwelkomd door een kunstenaars-priester, die je ritueel besprenkelt met creatief glitterwater. Daarna word je uitgenodigd om jouw eigen slechtste ideeën te komen delen, zodat kunstenaarspriester Pauline die kan helpen omvormen tot goede ideeën! Die goede ideeën kun je dan misschien wel insturen voor de Waterweg Cultuurprijs 2023.

“De meeste écht goede ideeën ontstaan in een wervelstorm van héle slechte ideeën”

Pauline Wiersema

Afgelopen week was Pauline Wiersema te horen bij Omroep Wetering. Hier vertelt ze over haar kunstenaarschap en geeft zij alvast een tipje van de sluier! Beluister de fragmenten hier:

Waar wacht je nog op?
Kom langs bij de Kunstbiecht op een van de drukbezochte evenementen in de regio (data volgen snel!). Het wordt een spektakel waarbij je zelf misschien wel een creatieve openbaring krijgt. Pauline en haar team staan klaar om je te verwelkomen in hun eigenzinnige wereld van kunst en design. Mis het niet!

Illustratie: Pauline Wiersema | ‘Kunstbiecht’ 2023

Volg ons!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, Facebook, LinkedIn of Twitter.

%d bloggers liken dit: