Bezoek de tentoonstelling ‘Schilderen aan het Scheur’ vanaf 19 november in Museum Maassluis

Bikkel de Haan, één van de winnaars van de vijf stimuleringsprijzen van de Waterweg Cultuurprijs 2021, organiseerde deze zomer vier activiteiten rondom haar programma ‘Schilderen aan het Scheur’ in het kader van ‘Pas Halverwege: 150 jaar Waterweg’. En nu worden al deze kunstwerken tentoongesteld in Museum Maassluis vanaf 19 november 2022!

Veertig deelnemers van het project ‘Schilderen aan het Scheur 2022′ worden samen met schetsen van leerlingen van het Revius Lyceum Maassluis tentoongesteld in Museum Maassluis van 19 november t/m 5 maart 2023.

Alle werken zijn “en plein air” gemaakt, geïnspireerd door de Waterweg en Het Scheur bij Maassluis. De schetsen van het Revius Lyceum Maassluis laten verschillende kunstdisciplines zien, zoals mode, zingen van zeemansliederen, poëzie/gedichten, interviews, tekenen, design vlaggen voor schepen, enz.

Alle kunstwerken zijn te koop.

Details:

Naam: “Project Schilderen aan het Scheur, 2022”
Opening: Zaterdag 19 november om 16.00 uur
Duur expositie: 19 november 2022 t/m 5 maart 2023

In het “De Vries Kabinet”” van Museum Maassluis
Museum Maassluis, Zuiddijk 16-18, 3143 AS Maassluis

Houd de website van Bikkel de Haan in de gaten voor het laatste nieuws.

%d bloggers liken dit: