Juryrapport staat online!

🌊 🎉 De Waterweg Cultuurprijs is en blijft een wedstrijd, maar in deze editie viel er voor alle deelnemers iets te winnen: persoonlijk advies en betrokkenheid, een uitbreiding van het netwerk, nieuwe kennis en kansen, en een rijke ervaring. Er leven enorm veel goede, bijzondere, spannende en vernieuwende ideeën voor kunst en cultuur in de regio en daarom zijn wij trots op de Waterweg Cultuurprijs 2021.

Op de winnaars en alle deelnemers, de juryleden, ambassadeurs, betrokkenen, supporters en ondersteuners die hebben bijgedragen aan het succes van deze editie. Het bestuur van de Stichting Waterweg Cultuurprijs kijkt terug op een zeer geslaagde editie. 

📓✨ In het juryrapport kun je lezen hoe de prijs dit jaar is verlopen, welke plannen zijn ingezonden en wat de feedback en het oordeel van de jury was.

Het juryrapport van de Waterweg Cultuurprijs 2021 staat nu online! 

%d bloggers liken dit: