Kom naar de finale op 28 november!

In de afgelopen weken hebben de stimuleringsprijswinnaars heel hard gewerkt om van hun winnende idee een echt uitvoerbaar projectplan te maken. Dat is een hele opgave in zo’n korte tijd, maar gelukkig werden zij allemaal bijgestaan door een eigen coach. De coaches zijn allemaal doorgewinterde professionals uit het culturele veld die met hun kennis en kunde ondersteuning bieden aan de prijswinnaars bij de ontwikkeling van hun project. Benieuwd wie deze helden zijn? Maak kennis met de coaches op onze website!

Al dat harde werk heeft natuurlijk een doel: het winnen van de Waterweg Cultuurprijs 2021! En op 28 novemberis het dan eindelijk zo ver, dan vindt de finale plaats in het Schuurkerkje in Maassluis. En jij bent van harte uitgenodigd om daarbij aanwezig te zijn!

Tijdens deze feestelijke middag zullen de stimuleringsprijswinnaars allereerst hun uitgebreide plan presenteren aan het publiek en de jury. Onder begeleiding van host Bob Spaans kunnen er vervolgens vragen worden gesteld. En dan wordt het echt spannend! De jury gaat in beraad en kiest de winnaar van de Waterweg Cultuurprijs 2021! De hoofdprijs is €5.000,-  ter besteding aan het project en een beeld van kunstenaar Dike Hof.

Maar er zal op deze middag nóg een prijs worden uitgereikt: de Waterweg Publieksprijs 2021! Deze speciale prijs omvat €2.000,- en zal worden toegekend door het aanwezige publiek. Na afloop van de presentaties kan het publiek stemmen door punten toe te kennen. Degene die de meeste punten krijgt wint de prijs. Spannend!

Wil jij jouw favoriete stimuleringsprijswinnaar helpen aan deze publieksprijs? Zorg dan dat je aanwezig bent bij de finale zodat je kunt stemmen! Meld je aan via het aanmeldformulier of stuur een mail naar info@waterwegcultuurprijs.nl

Let op: aanmelding is absoluut noodzakelijk. Zonder aanmelding kun je niet aanwezig zijn bij de finale. Ook wordt er aan de deur gecontroleerd op het coronatoegangsbewijs en vragen wij iedereen om zich te houden aan de richtlijnen van het RIVM. 

We gaan er een mooi feest van maken! Na afloop van de uitreiking van de hoofdprijs en de publieksprijs is er een gezellige borrel en vieren we de winnaars en alle deelnemers van de Waterweg Cultuurprijs 2021. 

We hopen van harte dat jij erbij kunt zijn en we kijken uit naar je aanmelding!

Hartelijke groet,
Namens het bestuur,

Josje Hattink

%d bloggers liken dit: