Nieuwsbrief #5: Prijzenavond!

De deadline van 1 oktober is verstreken! In de komende week buigt de jury zich over alle inzendingen en wordt er een shortlist gemaakt. En dan gaat het snel! 

Er zijn dit jaar maar liefst 28 ideeën ingezonden: stuk voor stuk zorgvuldig samengestelde projectvoorstellen voor projecten in de regio Schiedam, Vlaardingen en Maassluis. Het bestuur dankt iedereen voor deze prachtige inzendingen. Het is overduidelijk: het bruist weer van de goede ideeën in deze regio!

Shortlist
De jury gaat nu in beraad: uit alle inzendingen zal een shortlist worden samengesteld van tien projectvoorstellen,  die allemaal kans maken op één van de vijf stimuleringsprijzen! De shortlist wordt bekendgemaakt op 9 oktober. Houd onze website en socials dus goed in de gaten!

Stemmen voor de publieksprijs
Op de dag van de prijsuitreiking zal de jury vier winnaars aanwijzen, maar de vijfde winnaar wordt gekozen door het publiek. Door jou dus!

Vanaf 9 oktober kun je stemmen op jouw favoriete shortlist-kandidaat en help je hen aan een stimuleringsprijs van €2.000 én een coachingstraject. Je kunt stemmen via het online stemformulier. Let op! Je kunt maar één keer je stem uitbrengen!

De dag van de prijsuitreiking
Volgende week maken we de locatie van de prijsuitreiking bekend, maar zet vast in je agenda: 16 oktober, 15:30 – 19:00, Schiedam. Het wordt een superspannende dag! De tien shortlist-kandidaten mogen dan hun voorstel presenteren voor het publiek. Daarna gaat de jury in beraad en wordt de online-stembus voor de publieksprijs gesloten. En dan wordt het nagelbijten, want welke vijf kandidaten winnen een stimuleringsprijs van €2.000 en een coachingstraject? Dat wordt aan het einde van de middag bekend gemaakt, dus zorg dat je erbij bent!

De komende weken wordt het dus spannend, maar wel een feestje! We kijken er naar uit en hopen dat je erbij bent!

Namens het bestuur,

Josje Hattink
(Projectleider)

%d bloggers liken dit: