Uitnodiging Finale Waterweg Cultuurprijs 2023

De winnaars (vanaf nu: finalisten!) van de stimuleringsprijzen zijn druk bezig om van hun winnende idee een echt uitvoerbaar projectplan te maken. Daarbij worden zij elk ondersteund door een speciaal geselecteerde coach. We zullen de coaches in de volgende nieuwsbrief aan je voorstellen, en je ook een update geven van de vorderingen van de finalisten.

Maar voor nu willen we je alvast van harte uitnodigen voor het moment suprême van de Waterweg Cultuurprijs: de finale!

10 december 2023
13:30 –17:30 uur

Adres: Westvest 90, Schiedam

Inloop: 13:30
Start: 14:00
Einde: 17:30

Tijdens deze feestelijke middag zullen de finalisten hun uitgebreide plan presenteren aan het publiek en de jury. Daarna kunnen er natuurlijk vragen worden gesteld door het publiek en de jury. En dan wordt het echt spannend! De jury gaat in beraad en kiest de winnaar van de Waterweg Cultuurprijs 2023! De hoofdprijs is €5.000 euro ter besteding aan het project en een beeld van kunstenaar Dike Hof.

Maar er zal op deze middag nóg een prijs worden uitgereikt: de Waterweg Publieksprijs 2023! Deze speciale prijs bestaat uit €2.000 en zal worden toegekend door het aanwezige publiek. Na afloop van de presentaties kan het publiek stemmen door punten toe te kennen. Degene die de meeste punten krijgt, wint de prijs. Spannend!

Wil jij jouw favoriete finalist helpen aan deze publieksprijs? Zorg dan dat je aanwezig bent bij de finale zodat je kunt stemmen, want er wordt deze rond alleen ‘live’ gestemd!

We gaan er een mooi feest van maken! Na afloop van de uitreiking van de hoofdprijs en de publieksprijs is er een gezellige borrel en vieren we de winnaars en alle deelnemers van de Waterweg Cultuurprijs 2023.

We hopen van harte dat jij erbij kunt zijn!