Ontmoet Han Goan Lim, coach van Leander Varekamp

Han Goan Lim is beeldend kunstenaar, adviseur en conceptontwikkelaar van stedelijke kunst- en cultuurprojecten & tentoonstellingen. Hij is tevens als adviseur op het gebied van kunstopdrachten in de publieke ruimte werkzaam voor verschillende gemeenten (BKOR). Als fervent netwerker lobbyt hij in Rotterdam voor zijn initiatief Artpark, een hub voor kunstenaars, architecten en vormgevers in de periferie van de stad. In de openbare ruimte van Rotterdam zijn meerdere werken van Goan Lim te vinden. Zijn werk is ook opgenomen in de collectie van Museum Boijmans Van Beuningen.

Han werkt als kunstenaar altijd in relatie met de omgeving. In de komende weken zal hij Leander ondersteunen bij de ontwikkeling van een presentatieplan voor zijn project ‘Zeelieden aan het Scheur’ in de openbare ruimte.

%d bloggers liken dit: