Honey Jones-Hughes en Antonio de la Hera met ’De Nieuwe Nieuwe Waterweg Noord’

“Nieuwe Nieuwe Waterweg Noord: Sluisdam, Maasdingen en Vlaarschie” is een rondzwervende city-scaping workshop. Honey Jonges-Hughes en Antionio de la Hera gaan samen met bewoners de plekken waar ze wonen en werken opnieuw vormgeven in een speculatieve toekomst. Het resultaat zijn drie verbeeldingen van het gebied van Nieuwe Waterweg Noord; een collectieve sculptuur die verhalen en ideeën van en voor deze toekomstige steden samenbrengt. Het resultaat wordt een week lang tentoongesteld op een vaste, openbare, plek in elk van deze steden

Op 16 oktober (13:30-17:00) presenteren de kandidaten hun voorstellen aan het publiek en de jury in de Glasfabriek Schiedam. Dat wordt natuurlijk super spannend, dus zorg dat je erbij bent!

We posten de komende dagen de 10 uitgekozen ideeën (in random volgorde). Stem op jouw favoriet via www.waterwegcultuurprijs.nl/stem

Meer weten? Ga naar www.waterwegcultuurprijs.nl

%d bloggers liken dit: