Marlies Ruigrok met ‘Zócalo in Waterweg Noord’

Marlies Ruigrok (zangeres en theatermaker) wil een muziektheatervoorstelling genaamd “Zócalo” realiseren. Een voorstelling met contextprogramma over het verlangen naar een diepere verbinding met jezelf en met elkaar, geïnspireerd door de Latijns-Amerikaanse (sociale) cultuur. De locatie wordt omgebouwd tot zócalo (een Mexicaans plein). Het publiek zit met elkaar en met de muzikanten aan tafels op de zócalo, dus in het decor. De voorstelling bestaat uit Spaans- en Nederlandstalig repertoire op de grens van poëzie, popmuziek, kleinkunst en Latijns-Amerikaanse volksmuziek. De voorstelling wordt gecombineerd met eten en dansen.

Op 16 oktober (13:30-17:00) presenteren de kandidaten hun voorstellen aan het publiek en de jury in de Glasfabriek Schiedam. Dat wordt natuurlijk super spannend, dus zorg dat je erbij bent!We posten de komende dagen de 10 uitgekozen ideeën (in random volgorde).

Stem op jouw favoriet via www.waterwegcultuurprijs.nl/stem

Meer weten? Ga naar www.waterwegcultuurprijs.nl

%d bloggers liken dit: