Eugène Biffé met ‘Schiedam Inside Out’’

Met zijn project ‘Schiedam Inside Out’ wil Eugene Biffé Schiedam op de kaart zetten voor jongeren die niet echt weten wat er te beleven of bezoeken valt in deze stad. Hij woont er zelf pas drie jaar en kwam tot de conclusie dat er juist heel veel unieke en interessante locaties te vinden zijn! Hij stelt zichzelf daarom de vraag: hoe kan ik de bijzondere locaties die in Schiedam te vinden zijn naar buiten brengen, op een leuke en interessante manier? Zijn antwoord tot nu toe: door podcasts te maken in samenwerking met een lokale dj en spoken word artiesten, in een speciale set die is afgestemd op de locatie! Hij wil de sfeer en het verhaal achter de locatie overbrengen door zijn muziek, in combinatie met spoken word om het verhaal nog meer kracht te geven. Hij zal dit samen doen met Verbalism, dat ook de Schiedamse Poetry Slam organiseert.

Op 16 oktober (13:30-17:00) presenteren de kandidaten hun voorstellen aan het publiek en de jury in de Glasfabriek Schiedam. Dat wordt natuurlijk super spannend, dus zorg dat je erbij bent!We posten de komende dagen de 10 uitgekozen ideeën (in random volgorde).

Stem op jouw favoriet via www.waterwegcultuurprijs.nl/stem

Meer weten? Ga naar www.waterwegcultuurprijs.nl

%d bloggers liken dit: