Bikkel de Haan met ‘Schilderen aan Het Scheur’

Kunstenaar Bikkel de Haan wil met het project ‘Schilderen aan het Scheur’ een buitenkunstproject opzetten dat zich laat inspireren door de schilders van Parijs. Het daadwerkelijk ‘buiten schilderen’ is namelijk een bijzondere manier om de kunstvorm te bedrijven en Bikkel wil dit graag meegeven aan alle Maassluizers die iets hebben met Kunst en Cultuur. Het project moet plaatsvinden in het kader van ‘150 jaar Waterweg’ en zal bijzonder gezicht opleveren: de gehele boulevard bezet door schilderende mensen die de scheepvaart of iets anders vastleggen op papier of doek. De werken zullen daarna misschien zelfs geëxposeerd worden in Museum Maassluis!

Is ‘Schilderen aan Het Scheur’ jouw favoriete idee? Stem dan via www.waterwegcultuurprijs.nl/stem

%d bloggers liken dit: