WWCP IDEE TV: tips van actrice en theatermaker Anne Rats!

In elke aflevering spreekt de Schiedamse woordkunstenares #Yasslines met een inspirerende artiest en neemt ze je mee naar plekken in de regio waar mooie, creatieve ideeën worden ontwikkeld. In deze aflevering praat ze met actrice en theatermaker Anne Rats! Anne werkt als freelance acteur voor theater, film en televisie. 

In 2016 richtte ze samen met Koen Wouterse en Yorick Zwart De Stokerij op, het nieuwe stadsgezelschap van Schiedam. Je kent haar misschien van theaterstukken zoals Kleine Sofie en Lange Wapper, De Heksen, en Oorlog. Anne zit altijd bomvol energie en ideeën en in deze aflevering deelt ze die met jou! Volg WWCP Idee TV op YouTube of onze social media.

Er verschijnt elke week een nieuwe aflevering met een andere artiest!
Volgende week: Kizzy!

WWCP Idee TV is mogelijk gemaakt met steun van de Gemeente Schiedam.

Ben je geïnspireerd geraakt? En heb jij ook een goed idee voor een project? Stuur je idee dan in voor 1 oktober via www.waterwegcultuurprijs.nl/doe-mee

%d bloggers liken dit: