De eerste aflevering van WWCP Idee TV staat online! 

WWCP Idee TV inspireert!  

In elke aflevering spreekt de Schiedamse woordkunstenares #Yasslines met een inspirerende artiest en neemt ze je mee naar plekken in de regio waar mooie, creatieve ideeën worden ontwikkeld. In de eerste aflevering ontmoet ze beeldend kunstenaar Maarten Bel. Maarten is op dit moment vooral bekend van zijn Buurtplaatjes-project in Schiedam Oost, waarbij buren plaatjes van elkaar kunnen verzamelen en ruilen. Hij vertelt over de buurtplaatjes, over kunst die mensen met elkaar verbindt en over jezelf zijn in ieder project. Wie weet inspireert dit jou om zelf ook een project te starten en mee te doen aan de Waterweg Cultuurprijs 2021!

Meer weten over het werk van Maarten Bel? 
Check https://www.maartenbel.nl/ 


Ben je geïnspireerd geraakt? En heb jij ook een goed idee voor een project? 
Stuur je idee dan in voor 1 oktober via www.waterwegcultuurprijs.nl/doe-mee 

WWCP Idee TV is mogelijk gemaakt met steun van de Gemeente Schiedam

Met dank aan: Maarten Bel 
Presentatie: Yasmin Rustom a.k.a. #Yasslines 
Camera en editing: VisualEyes Company
Productie: Josje Hattink 
Vormgever: Sanne Hoogeveen 

%d bloggers liken dit: