De juryvoorzitter van de Waterweg Cultuurprijs 2021: Alice Vlaanderen

Welkom, Alice Vlaanderen! 🎉

Met trots presenteren wij Alice Vlaanderen als juryvoorzitter van de Waterweg Cultuurprijs. Alice is momenteel hard aan het werk als projectdirecteur Gaststad Rotterdam, voor het Eurovisie Songfestival 2021. Later dit jaar zal zij zich inzetten voor de Waterweg Cultuurprijs, samen met de andere juryleden. De voltallige jury zal in de komende weken worden aangekondigd.

“Ik ben Alice Vlaanderen. Werkend in Rotterdam als hoofd Cultuur, wonend in Schiedam. Ik geniet elke dag van al die mooie dingen die bij ons in de regio gemaakt en gepresenteerd worden, van beeldende kunst, concerten, festivals, dans en toneel. En elke keer sta ik weer versteld van het talent dat daarbij tentoongespreid wordt. Dat is waarom ik het zo leuk vind om voorzitter te zijn van de WWCP. Ik hoop daarmee talent te stimuleren, te laten ontwikkelen en verder te brengen! Zodat alle bewoners van onze regio daarvan kunnen genieten.”

%d bloggers liken dit: