Meld je aan voor het Uitvinderslab!

De winnaars van de Waterweg Cultuurprijs 2019 zijn van start gegaan met hun project. Kinderen van groep 5, 6, 7 en 8 kunnen zich hier aanmelden voor deelname aan het Uitvinderslab. 

Van de website:  “Bij het uitvinderslab ga je zelf experimenteren, proberen en klooien met verschillende technologieën en technieken. Aan de hand van een thema wordt je uitgedaagd om iets te maken en bepaal je zelf waarmee je aan de slag gaat. Wat wil jij ervaren en ontdekken?”

Het uitvinderslab is een initiatief van KITE Educatie en CJV Vlaardingen, de winnaars van de Waterwegcultuurprijs 2019. Deze workshops zijn de eerste fase van het project Digitaal: Vlaardingen van de toekomst. Nadat de kinderen de workshops hebben gevolgd worden zij in april/mei uitgenodigd om zelf met de toegepaste technologieën op onderzoek uit te gaan in de stad. Hier maken zij hun eigen ‘ding’ voor de toekomst. Dit kunstwerk zal in juni worden tentoongesteld bij Kade 40.

%d bloggers liken dit: