De deadline nadert: 17 maart 2019

Cultuurmakers opgelet! Heb jij een goed idee voor een cultureel project in de regio Waterweg Noord? Doe dan mee aan de Waterweg Cultuurprijs 2019 en maak kans op een nominatie a 3.000 euro en de hoofdprijs van 15.000 euro om je project te realiseren!

De deadline voor het insturen is 17 maart 2019. Kijk voor deelname ook bij de spelregels.

N.B.: het bestuur van de Stichting Waterweg Cultuurprijs wil individuele kunstenaars en cultuurmakers erop attenderen dat deelname voor hen een unieke kans is. De meeste subsidieverstrekkers financieren alleen projecten van geregistreerde organisaties of stichtingen. Voor deelname aan de Waterweg Cultuurprijs 2019 is dit geen vereiste: iedereen met een goed idee voor een cultureel project kan mee doen om kans te maken op de hoofdprijs van 15.000 en de realisatie van het projectplan!

%d bloggers liken dit: