Waterweg Cultuurprijs 2019: De Ideeënfabriek #3

Het bestuur van de Stichting Waterweg Cultuurprijs wenst u een inspirerend nieuw jaar vol met goede ideeën en mooie culturele projecten!

In 2019 wordt voor de vierde keer de stimuleringsprijs van de Waterweg Cultuurprijs uitgereikt. Iedereen met een goed idee voor een cultureel project in Maassluis, Schiedam en/of Vlaardingen kan meedoen en maakt kans op de hoofdprijs van 15.000 euro om het project uit te voeren.

Plannen kunnen worden ingestuurd tot en met 17 maart 2019. Dat is al snel! Om u op weg te helpen bij het ontwikkelen en opschrijven van een idee willen wij u daarom graag uitnodigen voor de derde en laatste editie van De Ideeënfabriek op 25 januari a.s.

In een workshop van ca. 2 uur kunnen wij u ondersteunen in deelname aan de Waterweg Cultuurprijs 2019. Hier ontmoet u andere geïnteresseerden, wordt u ondersteund bij het opzetten van een idee voor een cultureel project en ontvangt u praktische tips en feedback.

Datum: 25 januari 2019
Tijd: 19:30 – 21:30
Locatie: De Cultuurfabriek Schiedam, 
kantoor op station Schiedam Centrum (Stationsplein 16, Schiedam), naast de Albert Heijn ToGo.

Wij stellen het op prijs te weten of u komt door ons een mailtje te sturen. We zien u graag op 25 januari oktober bij de Cultuurfabriek Schiedam!

Namens het bestuur van de Stichting Waterweg Cultuurprijs,

Josje Hattink
Projectleider van de Stichting Waterweg Cultuurprijs

%d bloggers liken dit: