Kick-off Waterweg Cultuurprijs 2019: we gaan beginnen!

In 2019 zal wederom de Waterweg Cultuurprijs worden uitgereikt aan het beste idee voor een cultureel project in de regio Waterweg Noord. De winnaar ontvangt een geldprijs van € 15.000 voor de realisatie van het project en een kunstwerk van een regionale kunstenaar.

De Waterweg Cultuurprijs 2019 staat in het teken van taal in de breedste zin van het woord! Dit jaar wil het bestuur van de Stichting Waterweg Cultuurprijs vooral projecten stimuleren waarin taal het verschil maakt. Uiteraard zijn alle disciplines welkom: kunst, performance, design, muziek, literatuur, theater, dans, architectuur, etc. Zolang het maar cultuur gerelateerd is!


Een goed idee voor cultuur verdient een prijs! Misschien loop je al langer rond met een idee voor een speciaal project? Of heb je zin om iets nieuws te beginnen? Dan is dit je kans om dat mogelijk te maken. Kom naar de Kick Off en laat je inspireren!
 
Graag nodigen we je uit om op vrijdag 16 november 2018 aanwezig te zijn bij de Kick Off van de Waterweg Cultuurprijs 2019, in De Bibliotheek Maassluis (Uiverlaan 18, Maassluis).

Tijdstip: 20:00 – 21:00 uur
Inloop vanaf 19:30


Tijdens deze gezellige avond zullen wij je uitgebreid informeren over het gehele traject van de Waterweg Cultuurprijs 2019; hoe je jouw idee kunt indienen, welke criteria er gelden, enz. Ook zullen wij enkele projecten en ideeën aan je voorleggen ter inspiratie en is er uiteraard de mogelijkheid tot het stellen van vragen.

Aansluitend, van 21:00 tot 22:00, zal er een tweede workshop van De Ideeënfabriek plaatsvinden, tevens in de Bibliotheek Maassluis. Wie weet krijg je dan al gouden ideeën voor een kunst- of cultuurproject dat je wilt indienen voor de Waterweg Cultuurprijs 2019. Graag aanmelden voor deelname via info@waterwegcultuurprijs.nl.


Nu al nieuwsgierig? Kijk dan alvast hier voor meer informatie over de prijs en de spelregels.
Houd ons Facebook evenement in de gaten voor actuele informatie en nieuws over de Kick-Off!

Graag tot dan!

Het bestuur van de Stichting Waterweg Cultuurprijs

%d bloggers liken dit: