WWCP IDEE TV: tips van Rotterdamse woordkunstenaar Y.M.P ūüďļ ‚ú®

WWCP Idee TV inspireert! 

In elke aflevering spreekt de Schiedamse woordkunstenares #Yasslines met een inspirerende artiest en neemt ze je mee naar plekken in de regio waar mooie,¬†creatieve¬†idee√ęn worden ontwikkeld.¬†In deze aflevering praat ze met woordkunstenaar √©n WWCP-jurylid Y.M.P!¬†Y.M.P is een¬†multidisciplinaire maker uit Rotterdam Zuid, die van Spoken Word en Theater √©√©n vak heeft gemaakt. Hij is directeur van productiehuis FLOW, waar hij bruggen slaat tussen de straatcultuur en de kunsten. Y.M.P geeft tips aan beginnende artiesten: liever rauw dan gepolijst!¬†

Wie weet inspireert dit jou om zelf ook een project te starten en mee te doen aan de Waterweg Cultuurprijs 2021! Volg WWCP Idee TV op YouTube of onze social media. Er verschijnt elke week een nieuwe aflevering met een andere artiest!

WWCP Idee TV is mogelijk gemaakt met steun van de Gemeente Schiedam. 

Ben je ge√Įnspireerd geraakt? En heb jij ook een goed idee voor een project?¬†
Stuur je idee dan in voor 1 oktober via www.waterwegcultuurprijs.nl/doe-mee

Meer weten over Productiehuis Flow?
Check het hier.

%d bloggers liken dit: