Welkom, jurylid nummer 4! 🎉

Ons nieuwste jurylid: Young Mich Poetry

Young Mich Poetry, beter bekend als Y.M.P, is een woordkunstenaar en multidisciplinaire maker uit Rotterdam Zuid, die van Spoken Word en Theater één vak heeft gemaakt. Hij is gaan schrijven om negatieve ervaringen vanuit het verleden om te zetten in positieve gebeurtenissen voor de toekomst. Wat begon als gedichten schrijven om emoties een stem te geven, is een volwaardige carrière geworden op het allerhoogste niveau. Bewapend met een pen en zijn hersens als munitie haalt Y.M.P het beste uit zichzelf en anderen. Hij staat bekend om zijn verbindende kwaliteiten en slaat bruggen tussen de straatcultuur en de kunsten. Y.M.P inspireert, doceert en geeft masterclasses. In 2015 richtte hij Productiehuis FLOW op, door en voor jongeren met een rugzak. Op deze plek kunnen zij werken aan hun kunstenaarschap, cultureel ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. “Waar een wil is, is een weg en dromen komen uit voor zij die er hard voor werken.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: