VOOR UW UITZONDERLIJKE PRESTATIE OP HET GEBIED VAN KUNST & CULTUUR IN DE WATERWEG REGIO

Kick-Off Waterweg Cultuurprijs 2017

Geplaatst op: 09-11-2016

WE GAAN VAN START!

In 2017 zal wederom de Waterweg Cultuurprijs worden uitgereikt aan het beste idee voor een cultureel project in de regio Waterweg Noord.

 

Graag nodigen we je uit om op vrijdag 6 januari 2017 aanwezig te zijn bij de Kick-Off van de Waterweg Cultuurprijs 2017, in de Vlaardingse Bierbrouwerij.

Tijdstip: 17.00 - 19.00 uur

Het gezegde luidt: een goed idee past op een bierviltje. Samen brouwen we nieuwe ideeën en bouwen we aan cultuur!
Tijdens deze gezellige avond zullen wij je uitgebreid informeren over het gehele traject van de Waterweg Cultuurprijs 2017; hoe je jouw idee kunt indienen, welke criteria er gelden, wie dit jaar de juryleden zijn etc. Ook zullen wij enkele projecten en ideeën aan je voorleggen ter inspiratie en is er uiteraard de mogelijkheid tot het stellen van vragen

Wie weet krijg je dan al gouden ideeën voor een kunst- of cultuurproject dat je wilt indienen voor de Waterweg Cultuurprijs 2017. Alle disciplines zijn welkom: kunst, design, muziek, literatuur, theater, dans, architectuur, etc. Zolang het maar aan cultuur gerelateerd is!
 

Nu al nieuwsgierig? Kijk dan alvast hier voor meer informatie over de prijs en de spelregels.

Houd ons Facebook evenement in de gaten voor actuele informatie en nieuws over de Kick-Off!


Tot dan!
 

De Waterweg Cultuurprijs wordt mogelijk gemaakt door de gemeenten Schiedam, Vlaardingen, Maassluis en het Fonds Schiedam Vlaardingen e.o.