VOOR UW UITZONDERLIJKE PRESTATIE OP HET GEBIED VAN KUNST & CULTUUR IN DE WATERWEG REGIO

De coaches van de WWCP 2017

Geplaatst op: 21-07-2017

Bij een nominatie hoort niet alleen een geldbedrag, maar ook de mogelijkheid tot een facultatief coachingstraject. Dit jaar zullen twee coaches zich inzetten om genomineerden te helpen bij de verdere ontwikkeling van hun idee, in de aanloop naar de prijsuitreiking in Oktober 2017.

We willen graag de coaches aan u voorstellen: Jaap Verheul zal in de komende weken Paco Dalmau coachen bij de verdere ontwikkeling van zijn 'White Wall Project'. Renee Trijselaar zal W4U ondersteunen bij het uitwerken van hun idee voor 'de Cultuurfrabriek Schiedam.

Jaap Verheul
Jaap Verheul is 'opgevoed' aan de AKI, academie voor beeldende kunst in Enschede en is inmiddels alweer 20 jaar actief op het gebied van kunst, cultuur en evenementen. In het begin vooral als kunstenaar en uitvoerder, maar gaandeweg meer als organisator, initiator, producent en bestuurslid van diverse stichtingen zoals o.a. Stichting NAC en Stichting Kito Events.

"Mijn uitdaging en fascinatie is om beeldende ideeën zo helder en praktisch mogelijk tot uitvoering te brengen, en daarbij de context niet uit het oog te verliezen."

Jaap Verheul

Renee Trijselaar
"Ik coach, adviseer, train en verbind de gevestigde orde aan de toekomstige orde. Na circa 15 jaar in de cultuursector, een MA in Arts, een coachopleiding en een post HBO tot Lean Six Sigma Black Belt heb ik besloten mijn creatieve en artistieke kennis te verenigen met mijn inner-nerd. Gewapend met mijn liefde voor eigenzinnigheid, kunst, mijn netwerk in de cultuursector en mijn rekenmachine beoog ik mensen te inspireren tot efficiënt en vaak ietwat tegendraads (cultureel) ondernemerschap. Hoe ziet toekomstbestendigheid eruit? Hoe beïnvloed je de krachtenvelden waarbinnen je opereert? Hoe kunnen processen sneller, simpeler en goedkoper (jawel, alles tegelijk ook nog!), zonder in te boeten op artistiek gebied? Hoe bouw je een community? En hoe krijg je genoeg lucht in je kop om na te denken over mogelijkheden in plaats van oplossingen? Work hard, play harder."